Teleurstellend gelijkspel BCO/Paeoniapassion.com

By | november 27, 2017

Rotterdam. De broodnodige overwinning werd tegen Café de Pijp niet gehaald, BCO/Paeoniapassion.com bleef steken op een gelijkspel.

Bob van Ingen Schenau speelde een matige wedstrijd tegen Dick Willebrand waarin hij niet kon wennen aan het materiaal. Maar omdat van Ingen wel meer kwaliteit in huis heeft én een aantal geluksballen maakte, kwam het toch nog goed. Met een 30-29 overwinning in 51 beurten kwamen we goed weg.

 Robert Koster speelde zeker niet slecht, maar wel ongelukkig. Na een langdurig gelijkopgaande strijd versnelde opponent Arno Verkijk uit het niets met 7, 3 en 6. Dat was de beslissing en Koster moest een 35-19 verlies in 30 beurten slikken. Mooi resultaat voor Verkijk en daarmee 2-2.

 Rens Hoeba ging furieus van start met 8 van acquit tegen Bob Ip. Daarna viel Hoeba stil, maar het gat bleef groot genoeg. Onbedreigd ging Hoeba naar de zege; 30-15 in 37 beurten.
 Paul Witteman moest voor de winst zorgen tegen Rajiv Verma. Knap verdedigend werk van Verma zorgde ervoor dat Witteman niet in zijn spel kwam. Witteman was niet bij machte het spel naar zijn hand te zetten en moest teleurgesteld zijn 7e verlies van dit seizoen incasseren (35-31 in 45).
 Door het 4-4 gelijke spel blijft BCO/Paeoniapassion.com 1-op-1 lopen met 7 uit 7. Om aansluiting te vinden bij de top van de ranglijst moet er meer gewonnen worden, te beginnen op 24 november thuis tegen Merwehof / Derogee Beveiligingen.