Maximale overwinning BCO/Paeoniapassion.com

By | april 17, 2018

Hierbij het verslag van de 18e competitiewedstrijd in poule A van de 2e divisie. 

Oegstgeest. Het BCO-team was een maatje te groot voor het team van de Pijp uit Rotterdam, die met lege handen huiswaarts moesten.

Robert Koster had geen beste avond maar wist op wilskracht toch de overwinning binnen te slepen. Met een mooie reeks van 7 ging Robert na 16 de beurten de pauze in met een 19-14 voorsprong. De partij kreeg daarna een ander beeld, beide spelers kwamen nog nauwelijks tot scoren. Robert kon ik beurt 38 de draad weer oppakken met een serie van 3 en wist uiteindelijk ruim te winnen in 46 beurten (35-23).

Paul Witteman en Frans van Beuningen kenden eveneens een flitsende start. Na 20 beurten was bij van Beuningen de koek op en kon Paul afstand nemen. Daarmee werd ook de 2e partij in winst omgezet, 30-24 in 35 beurten, prima potje.

Wie de eindstart van de partij tussen Bob van Ingen Schenau en Tom Paris ziet, kan zich niet voorstellen dat na 9 beurten de stand 0 tegen 1 was voor Paris. Na deze onthutsende start werd voortvarend gescoord. Vooral Paris was niet meer te houden en wist met een slotserie van 5 zijn eindmoyenne nog boven de 1 te tillen; 35-27 in 34 beurten.

Rens Hoeba haalde door een uitstekende start al snel de spanning uit de wedstrijd. Tegenstander Mar van de Cijs was niet in zijn beste doen, waardoor Rens onbedreigd de teamzege kon veiligstellen. In slechts 32 beurten was de buit binnen; 30-18 en daarmee een 6-2 eindstand.

BCO/Paeoniapassion.com schuift door deze zege een plaatsje op naar de 5e plaats. De top 4 staat op geruime afstand, maar BCO is aan haar stand verplicht te proberen daar nog in de beurt te komen.

Paul Witteman

Uitslag:

http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=uitslagdetail&district=24&progid=578178&f=1&poule=1&compid=3298

Stand:

http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=stand&poule=1&compid=3298&district=24