Degradant houdt BCO/Paeoniapassion.com op gelijkspel

By | april 17, 2018

Hierbij het verslag van de 19e competitiewedstrijd in poule A van de 2e divisie. 

Dordrecht. Degradant Merwerhof / Derogee Beveiligingen liet zich van haar beste kant zien en wist BCO/Paeoniapassion.com op een gelijkspel te houden.

Paul Witteman en Piet den Boer startten goed aan de partij. Halverwege de partij moest den Boer een paar keer passen en Paul leek op een makkelijke winst af te stevenen. Maar met achtereenvolgens 4 en 3 haakte den Boer weer aan en was het Paul die niet meer tot scoren kwam. De laatste carambole kreeg den Boer er echter niet op waardoor Paul kon terugkomen en alsnog de winst pakte.

Robert Koster moest na een aanvankelijke voorsprong toezien dat tegenstander Rijn den Adel in zijn spel kwam en met regelmatige scores Robert op achterstand zette. Robert kon dit niet meer ombuigen waardoor den Adel een ruim 35-23 overwinning in 41 beurten kon vieren.

Bob van Ingen Schenau startte uitstekend met 9 uit 7. Echter, opponent Piet van Es nog beter met 10 in 5. Waar Bob net als zijn teamgenoten moeite had op de ultrasnelle tafels de ballen onder controle te krijgen, zag je dat het thuisteam daar meer aan gewend was. Van Es zette uitstekend door en liet Bob kansloos met 35 tegen 17 in maar 34 beurten.

Rens Hoeba wist met zijn verfijnde techniek als enige BCO-er de ballen onder controle te houden op de ‘ijsbaan’. Tegenstander Wim Derogeé kwam er niet aan te pas. Rens wist met een keurige 30-16 victorie in 32 beurten nog een gelijkspel binnen te slepen voor BCO.

BCO/Paeoniapassion.com speelt aanstaande vrijdag thuis de Hagenezen van Aannemersbedrijf Beer de Jong.

Paul Witteman

Uitslag:

http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=uitslagdetail&district=24&progid=578199&f=1&poule=1&compid=3298

Stand:

http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=stand&poule=1&compid=3298&district=24