BCO/Paeoniapassion.com verliest van koploper

By | december 13, 2017

Hierbij het verslag van de tiende competitiewedstrijd in poule A van de 2e divisie. 

Oegstgeest. Tegen koploper Schroevengroothandel.nl werd een 2-6 nederlaag geleden.

Paul Witteman komt maar niet uit het wak waar hij al het hele seizoen in zit. Ook al speelde tegenstander Herman Slikker een matige wedstrijd, hij kon daarvan niet profiteren en verloor in 49 beurten met 25-35.

Robert Koster en Hans Handgraaf maakten er een gruwelijke partij van met veel verdediging. Handgraaf wist in beurt 22 met een serie van 7 afstand te nemen van de ongelukkig spelende Koster en liet dit niet meer los. Na ruim 2,5 uur was de winst voor Handgraaf in 54 beurten.

Bob van Ingen Schenau startte voortreffelijk van 8 uit 4 tegen Dirk van Mourik. De partij kende een spectaculair verloop. Met achtereenvolgende series van 7 en 5 in beurt 14 en 15 nam van Mourik het heft in handen. Van Ingen Schenau gaf zich niet gewonnen en counterde in beurt 18 met een serie van 8 en stond weer gelijk. Maar van Mourik bleef cool en maakte met zijn tweede serie van 7 een einde aan de partij; 30-24 in 21 beurten!

Rens Hoeba is in goede doen. Met regelmatige series en spectaculaire oplossingen zette hij een mooie score op het bord. Tegenstander Leo de Jong wist aanvankelijk goed bij te blijven, maar kon dit tempo niet volhouden. Hoeba redde de eer van BCO/Paeoniapassion.com door te winnen met 30-25 in 35 beurten.

De volgende wedstrijd is op zondag 17 november, in Alblasserdam tegen HWA / Hordijk biljartartikelen.

Paul Witteman

Uitslag:

http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=uitslagdetail&district=24&progid=578145&f=1&poule=1&compid=3298

Stand:

http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=stand&poule=1&compid=3298&district=24