BCO/Paeoniapassion.com verliest nipt van koploper

By | oktober 16, 2018

warmerdam paeonia wp logo

Oosterhout. De uitwedstrijd tegen de ongenaakbare koploper ‘t Hartje van Oosterhout leek op voorhand een zware dobber te worden. Door een verzwakte opstelling waren de kansen voor BCO groter dan verwacht, maar helaas werd nipt verloren.

Marcel van Delden had het uitermate lastig met de moeilijk te bespelen matchtafel in Oosterhout. Thuisspeler Reinier Burgemeester was beter bekend met de ‘handleiding’ van de tafel en ging onbedreigd naar een 30-18 overwinning in 47 beurten.

Robert Koster startte uitstekend tegen Charles Mekes en leidde na 18 beurten soeverein met 22-7. Naarmate de partij vorderde veranderde de bandafslag nogal, wat ook voor Koster een aanpassing vergde. Dat ging niet gemakkelijk, al kwam de winst niet gevaar; 35-23 in 47 beurten. 

Bij Rens Hoeba waren de aanpassingsproblemen ook goed zichtbaar. En al lukte het de 2e helft van de partij wat beter om te scoren, de voorsprong die tegenstander Fuat Demircioglu had genomen was niet meer te overbruggen. Met 24-30 in 36 beurten was de winst voor Demircioglu.

De partij tussen Paul Witteman en Ton Roovers kwam langzaam op gang. Toen na 25 beurten wat frequenter werd gescoord leek Witteman het team naar een gelijkspel te kunnen loodsen. De laatste carambole was echter lastig te maken voor Witteman. Roovers greep zijn kans en ging alsnog als eerste uit in de 47e beurt. Witteman benutte weliswaar de gelijkmakende beurt, maar met een 5-3 eindstand bleven de matchpunten in Oosterhout.

Uitslag:

http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=uitslagdetail&district=24&progid=675065&f=1&poule=1&compid=4100

Stand:

http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=stand&poule=1&compid=4100&district=24

FlowerWatch