BCO/Paeoniapassion.com start met winst

By | september 8, 2017

Geachte lezer,

Ook in het biljartseizoen 2017/2018 voorzien we u graag weer van wedstrijdverslagen met de verrichtingen van driebanden groot team BCO/Paeoniapassion.com. Hierbij het verslag van de eerste competitiewedstrijd in poule A van de 2e divisie. 

Oegstgeest. Afgelopen seizoen werd het kampioenschap net gemist, dit jaar doet BCO/Paeoniapassion.com weer een poging om kampioen te worden in de zware poule A van de 2e divisie. Daarbij wordt het team wederom gesteund door sponsoren Warmerdam Paeonia (www.paeoniapassion.com) en FlowerWatch (www.flowerwatch.com). In de vooruitgespeelde wedstrijd tegen Take 5 uit Beverwijk werden de eerste matchpunten binnengehaald.

Bob van Ingen Schenau nam het op tegen Ronald Rutkens, die weinig weerstand kon bieden tegen Bob. Met gedegen spel haalde Bob met 30-14 in 41 beurten eenvoudig de winst binnen.

Robert Koster trad aan tegen Ab Lenaers en dat hij goed. Met mooi gecontroleerd spel begon hij direct met scoren. Lenaers begon met een reeks missers, waardoor het gat gelijk was geslagen. Geconcentreerd zette Robert door, wat resulteerde in een eclatante 35-12 zege in maar 36 beurten (moyenne 0,972). 

Ook de derde wedstrijd was niet erg spannend, want ook Rens Hoeba was duidelijk de bovenliggende partij in de wedstrijd tegen Rob Spierenburg. In een prima pot werd na 37 beurten de keu uit elkaar geschroefd bij een eindstand van 30-17.

Nieuwe kopman Paul Witteman kreeg gelijk te merken dat de eerste positie in het team wat anders is dan de vierde. In een sterk verdedigende wedstrijd tegen Jan Viskil bleek het lastig scoren ondanks dappere pogingen. Viskil redde de eer van het team door deze wedstrijd met 35-26 in 54 beurten op zijn naam te schrijven. 

Deze 6-2 winst is een lekkere start. De volgende wedstrijd is pas 28 september, in Amsterdam tegen E.D.O. ’83.

Paul Witteman

Uitslag:

http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=uitslagdetail&district=24&progid=578091&f=1&poule=1&compid=3298