BCO/Paeoniapassion.com naar winst

By | september 30, 2018

warmerdam paeonia wp logo

Oegstgeest. In de 3e wedstrijd van het seizoen tegen café De Pijp was winst het doel. En dat lukte. 

Paul Witteman startte goed tegen Arno Verkijk. Maar Verkijk liet dat niet op zich zitten en ging met goed spel Witteman weer voorbij die steeds verder wegzakte. Een serie van 4, gevolgd door nog een serie van 4 gaf Witteman opeens weer kans. Met nog vier series van 3 in de laatste 8 beurten was plots snel gedaan en toch nog een prima resultaat met 35-30 in 42 beurten.

Marcel van Delden ontpopte zich tot de smaakmaker van de avond. Hij liet geen spaan heel van Cor van Dijk, die in de voorgaande wedstrijd nog indruk maakte met een partij van bijna 1 gemiddeld. Van Delden wist met indrukwekkend spel in slechts 31 beurten uit te gaan, van Dijk achterlatend op het ontluisterende aantal van 7 caramboles.

Bij Rens Hoeba was het de vraag of hij de indrukwekkende vorm van de eerste twee wedstrijden kon doorzetten. Dat was helaas niet het geval. Het spel liep niet zoals gewild en Hoeba had deze avond niet de mentale kracht om tegenstander Bob Ip alsnog te verslaan. In veel te veel beurten was Ip als eerste bij de 30 te behalen caramboles.

De partij tussen Robert Koster en Paul Gruijs kende een stroeve start met 4-5 in 15 beurten. Daarna werd het spel beter, al bleef het bij puntjes sprokkelen. Koster had het beste eindschot met 2 en 4, waardoor een 35-26 eindstand op het bord kwam te staan.

Door deze welkome overwinning heeft BCO/Paeoniapassion.com nu 4 matchpunten uit 3 duels. De volgende wedstrijd is op zaterdag 6 oktober, uit tegen de topfavoriet voor het kampioenschap ‘t Hartje van Oosterhout.

Uitslag:

http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=uitslagdetail&district=24&progid=675051&f=1&poule=1&compid=4100

Stand:

FlowerWatch