BCO/Paeoniapassion.com komt telkens net te kort

By | oktober 30, 2017

Hierbij het verslag van de vijfde competitiewedstrijd in poule A van de 2e divisie. 

Capelle. Veel spanning was er in de gespeelde partijen tegen Capelle. Echter, alle wedstrijden werden nipt verloren waardoor er een keiharde 8-0 nederlaag werd geleden. 

Rens Hoeba moest tegen een goede bekende van hem, de ervaren Puck van Aart. De spelers waren goed aan elkaar gewaagd, maar in beurt 28 nam Rens het heft in handen met een serie van 5. De genomen voorsprong leek genoeg, maar Rens kon de laatste drie caramboles er niet meer op krijgen en van Aart rook zijn kans. Met 8 punten in de laatste 3 beurten trok hij alsnog de winst naar zich toe.

Robert Koster heeft een goede seizoenstart gekend, maar vandaag had hij het zwaar tegen Peter van Lieshout. Ook hier een gelijkopgaande strijd, maar in de laatste beurten kon van Lieshout een kleine voorsprong nemen die genoeg bleek voor de overwinning; 35-31 in 52 beurten.

Invaller Marcel van Delden liet zich van zijn beste kant zien. Met prachtig spel reeg hij de caramboles bij elkaar. Maar zijn tegenstander Henk Weber deed hetzelfde en speelde net als Marcel lange tijd boven de één gemiddeld. Toen Marcel zijn 30e punt net miste, maakte Weber snel de partij uit met 2, derhalve 30-29 voor Weber in 33 beurten.

Paul Witteman ontmoette de flamboyante Dan Breur. Deze sterke speler was niet onder de indruk van het matige aanvangsspel dat hij kreeg en stond na 10 beurten al met 16-7 voor. Paul kreeg halverwege de partij het gevoel dat er weinig te halen viel en probeerde nog maar wat puntjes te halen. Dat lukte wonderwel en doordat Breur plotseling stilviel naderde Paul hem tot één punt. Toch ging ook hier het team van Capelle er nog met de punten vandoor; 35-32 in 41 beurten.

De volgende wedstrijd is op vrijdag 10 november thuis tegen Hektisch biljartschool / Frans van Kuyk.

 

Paul Witteman

 

Uitslag:

http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=uitslagdetail&district=24&progid=578119&f=1&poule=1&compid=3298

Stand:

http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=stand&poule=1&compid=3298&district=24