BCO/Paeoniapassion.com komt tekort tegen H.W.A. / Hordijk

By | februari 3, 2019

Hierbij het wedstrijdverslag van de 14e competitiewedstrijd van BCO/Paeoniapassion.com.

Oegstgeest. BCO/Paeoniapassion.com moest na het verrassende verlies van voorgaande week opnieuw een nederlaag slikken, ditmaal tegen het sterke H.W.A./Hordijk.

De avond begon nog goed met een uitstekende partij van Herman van Daalen. Zijn Belgische tegenstander Floor Waumans kreeg nauwelijks kansen tot scoren terwijl van Daalen er lustig op los scoorde. Ondanks een lichte terugval op het eind van de partij kwam er een afgetekende uitslag op het bord; 35-12 in 32 beurten.

Marcel van Delden moest flink aan de bak tegen Peter Witveld. Beide spelers lieten goed spel zien, maar Witveld stond telkens een paar punten op voorsprong. Van Delden vocht goed door en de spanning liep op. Van Delden passeerde Witveld met nog maar één carambole te maken. Direct noteerde Witveld de slotserie van de partij en pakte toch de winst; 30-29 in 36 beurten.

Paul Witteman liep tegen Wilfried van Beek na een matig begin al gelijk achter de feiten aan. Een opleving na de pauze mocht niet baten, van Beek was duidelijk de sterkste en kon tevreden terugkijken op een 35-23 overwinning in 40 beurten.

Rens Hoeba trof Peter Berndsen als tegenstander, die als een razende van start ging. Die klap kwam Hoeba niet te boven en moest lijdzaam toezien hoe Berndsen een puik resultaat neerzette; 30-16 in slechts 26 beurten.

Ondanks dit verlies handhaaft BCO/Paeoniapassion.com zich op de 3e plaats van de ranglijst. De top 2 is echter uit zicht, terwijl de achtervolgers aansluiting hebben gevonden. Aanstaande vrijdag wacht BCO een grote uitdaging, als de ongenaakbare koploper Hartje van Oosterhout op bezoek komt in Oegstgeest.

Paul Witteman

Teamfoto BCO Paeoniapassion 2018-2019

Uitslag:

http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=uitslagdetail&district=24&progid=675123&f=1&poule=1&compid=4100  

Stand:

http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=stand&poule=1&compid=4100&district=24