BCO/Paeoniapassion.com doet goede zaken

By | oktober 21, 2017

 

Hierbij het verslag van de vierde competitiewedstrijd in poule A van de 2e divisie.

Oegstgeest. BCO/Paeoniapassion.com deed goede zaken in de competitiewedstrijd tegen TOVV 3. Door de 6-2 overwinning steeg het team naar de 3e plek op de ranglijst.

Robert Koster verkeerd al weken in goede vorm en liet dat ook nu weer zien. Tegen Richard Poleij speelde hij lange tijd rond 1 moyenne. Maar ook Poleij liet zijn kwaliteiten zien en kon Robert volgen. Richting het einde van de partij werden de posities over en weer lastiger. Robert kon daar het beste mee omgaan en wist in beurt 47 de winst te pakken (35-30).

Bob van Ingen Schenau kende een zwakke start met 7 caramboles in 20 beurten. Daarna kreeg hij het goede gevoel en wist de aanvankelijke achterstand tegen Mar van de Cijs snel om te buigen naar een riante voorsprong. Met een overwinning van 30-23 in (wederom) 47 beurten werd de tussenstand op 4-0 gezet.

Rens Hoeba en Frans van Beuningen gingen beide furieus van start. Na 12 beurten stond het 14-13 in het voordeel van Rens. Daarna veranderde de wedstrijd en de ‘poedels’ gingen over en weer. Maar Rens herpakte zich, wat van Beuningen niet meer lukte. Na 40 beurten zette Rens de eindstand op 30-21.

Paul Witteman startte uitermate sterk aan zijn partij tegen Tom Paris. Met een 22-6 tussenstand in beurt 16 leek het niet waarschijnlijk dat dit nog mis kon gaan. Toch was dat wat er gebeurde. Paris wist met sterk verdedigend werk de productie van Paul te stoppen en zelf regelmatig te scoren. Dit resulteerde in een 35-30 overwinning voor Paris in 44 beurten.

Door de 6-2 overwinning springt BCO/Paeoniapassion.com omhoog naar de 3e plek op de ranglijst. De volgende wedstrijd is zondag 22 oktober in en tegen Capelle.

Paul Witteman