BCO/Paeoniapassion.com sluit competitie af als vierde

By | april 22, 2019

Hierbij het wedstrijdverslag van de 22e (en laatste) competitiewedstrijd van BCO/Paeoniapassion.com.

Heerhugowaard. BCO/Paeoniapassion.com won zijn laatste competitiewedstrijd, net als de voorgaande drie wedstrijden. Hierdoor is BCO/Paeoniapassion.com keurig als vierde geëindigd.

Paul Witteman kende een moeizame wedstrijd tegen Gregory Bolten. De score ging de bijna de gehele wedstrijd gelijk op, waardoor het wel spannend was. Bolten miste een kans om de partij uit te maken, waarop Witteman zijn kans pakte; 35-34 in 55 beurten

Robert Koster en Dirk Snip maakten er een prachtige partij van. Een snelle voorsprong van Koster werd door Snip gepareerd met 8. Koster hield het hoofd koel en haalde alsnog de overwinning binnen met 35-33 in 36 beurten.

Marcel van Delden bleek met zijn routine te sterk voor Ferry Jong. Met 30-20 in 43 beurten werd de winst veilig gesteld.

Herman van Daalen nam het op tegen Sam van Etten die volgend jaar naar eredivisionist STZ Zundert verhuist. Het ruim opgekomen publiek zag hem moedig de strijd aangaan met van Daalen, maar moest nipt het onderspit delven met 35-33 in 37 beurten. Hierdoor eindigde van Daalen in zijn debuutjaar voor BCO/Paeoniapassion.com exact op 1 moyenne, wat maar aangeeft wat een klasbak het is.

Uitslag:

http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=uitslagdetail&district=24&progid=675171&f=1&poule=1&compid=4100

Eindstand:

http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=stand&poule=1&compid=4100&district=24