Ton Rodolf Toernooi 2016

De evenementencommissie van de Stichting Biljartcentrum Oegstgeest organiseert op

ZATERDAG 9 JULI 2016

van 09.30 tot 17.00 uur het

TON RODOLF TOERNOOI

(LIBRE – BANDSTOTEN)

REGLEMENT

Voor elk niveau spelers worden poules gemaakt van vier spelers. Libre spelers die zich inschrijven spelen eerst tegen alle andere spelers van ongeveer hetzelfde niveau de libre wedstrijden en daarna tegen andere spelers van dezelfde klasse hun bandstoot wedstrijden. De algeheel kampioen van het toernooi is degene die over al de wedstrijden het minst aantal caramboles tekort komt, deze winnaar krijgt de wisselbokaal en een prachtige prijs aangeboden door de sponsor.

AANTAL CARAMBOLES

Het aantal caramboles wordt als volgt samengesteld: eerst wordt gekeken naar het competitiemoyenne KNBB, als dat er niet is het recreatieve KNBB-moyenne. Voor deelnemers die geen moyenne hebben staan, kan het clubmoyenne worden gehanteerd. Deelnemers, niet lid van enige vereniging, die meedoen dienen zelf een moyenne op te geven, waarna de toernooileiding eventueel het moyenne aanpast. De toernooileiding heeft de bevoegdheid om moyennes aan te passen.

PRIJZENGELD

De eerste prijs is een wisselbeker en een prachtige prijs van de sponsor. Verder zijn er door ieder van de deelnemers prijzen te winnen (Groepswinnaars, Hoogste serie, Kortste partij, etc.)

INSCHRIJVEN

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,– per deelnemer en kan worden betaald aan het begin van het toernooi.

Inschrijven via dit formulier [contact-form-7 404 "Not Found"]

MEER INFORMATIE

  • Sandra Harteveld, tel.: 06-22460521, e-mail: sanhart@live.nl
  • Bert Hazenoot, tel.: 06-14137216, e-mail: ahazenoot@hazenoot.nl

Inschrijfformulieren die aanwezig zijn in het biljartcentrum kunnen ook aan de bar ingeleverd worden.

DE INSCHRIJFTERMIJN SLUIT OP 6 juli 2016