De Poedelaars

Biljartvereniging De Poedelaars ’83

 OEGSTGEEST

Voorzitter: Karel Kapel, telnr: 071-5155330. email: k.kapel@casema.nl

Secretaris: Ton de Vink, telnr: 06 27883470. email: tondevink@casema.nl

Penningmeester: Aad Smit, telnr: 0252-232966. email: afsmit@hotmail.com

Wedstrijdleider: Joep Kroon, telnr: 071-5417827. email: jrgkroon@hotmail.com

Bestuurslid: Dick Worseling, telnr: 023-5272732. email: worseling@ziggo.nl

 Wie zijn wij?

We zijn een vereniging met allemaal 55 plussers. We zijn opgericht in 1983 en hebben ons thuis in het prachtige biljartcentrum BCO aan de Voscuyl in Oegstgeest. En, zeker niet onbelangrijk: Er is bij ons ook plaats voor vrouwen!

Er zijn diverse mogelijkheden bij de Poedelaars om te biljarten.

Zo kan er gekozen worden om alleen onderlinge wedstrijden te spelen. Tevens kan er gekozen worden om deel te nemen aan de Duinstreek competitie (de CRBB), waarvan de wedstrijden altijd ‘s-middags worden gehouden. Twee van onze teams hebben in het seizoen 2015/2016 met wisselend succes gespeeld. Deelname aan deze competitie is echter niet verplicht. U kunt dus ook, zoals gezegd, alleen aan de onderlinge wedstrijden meedoen. En kunt u een keer niet komen wegens andere verplichtingen? Geen enkel bezwaar!

De onderlinge wedstrijden zijn altijd op maandag- en vrijdagmiddag . U bent welkom vanaf 12:30 uur . De wedstrijden beginnen om plm. 13:30 uur. Tot die tijd kunt u alvast wat oefenen. Hoewel het er soms aardig spannend aan toe kan gaan, zijn deze wedstrijden niet het belangrijkste voor de vereniging. Vóórop staat, zoals gezegd, de gezelligheid waarvoor de meeste leden naar het biljartcentrum aan de Voscuyl komen. Als de wedstrijden gespeeld zijn is er tot 17:30 uur gelegenheid om vrij te biljarten, of een drankje te drinken aan de bar.

Als u ook gezellig wilt biljarten kom dan eens kijken op de maandag- of vrijdagmiddag in het BCO. Vanaf 13.30 uur is altijd één van onze bestuursleden aanwezig.

Ter kennismaking nodigen wij u uit twee wedstrijden te spelen.

Als u eerst informatie wenst kunt u ook bellen met de secretaris van de vereniging,Ton de Vink, tel. 06 27883470. Indien u dit wenst kan hij u een inschrijfformulier overhandigen/toezenden.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten.

 

Onderlinge competitie

wedstrijdspelers 3

De wedstrijdspelers

Nieuws

Ieder jaar wordt ter onderbreking van de onderlinge competitie, de Sintgerklaascompetitie gespeeld. Er dedenh dit jaar 33 leden mee, die gedurende 6 weken hun wedstrijden speelden.

Op maandag 7 december is deze Sinterklaascompetitie afgesloten met de finale tussen Jan de Mooy en Wim Prins. Jan won deze spannende finale en werd daarmee winnaar van deze competitie met een percentage van 100%. De wisselbeker wed hem overhandigd door mevrouw Heikens.