BV BCO de beste keus

Welkom bij BV BCO ‘De Beste Keus’.

Biljartvereniging BCO kenmerkt zich door een mix van leden. Zowel mannen als vrouwen, jong en oud, recreatief en topsport zijn te vinden binnen onze club. Gespeeld wordt in het Biljartcentrum Oegstgeest dat bekend staat om het goede materiaal en tot een van de beste locaties van het land gerekend mag worden. Er wordt zowel gespeeld in een onderlinge clubcompetitie in de thuislocatie als in teamverband in diverse competities in de Duinstreek en/of landelijk. Dit is afhankelijk van de speelsterkte en de mogelijke teamvorming.

Doorgaans is de vereniging actief met teams op alle niveaus: in het district Duinstreek (hoogste C-1-klasse en in een lagere klasse), in de  landelijke kader- en topteam-competitie en in meerdere divisies van het driebanden-groot (matchtafel).

De speelavonden voor de competities kunnen variëren (thuis: een vaste avond, uit: afhankelijk van tegenstander). Het clubrooster en training voor de recreatieve biljarter en de wedstrijdspeler van beginners tot gevorderd niveau is op dinsdagavond. Op donderdagavond bieden wij de gevorderde wedstrijdspelers van het top-, kader- en de  driebanden-groot-teams trainingsfaciliteiten op kleine en match- (grote) tafels.

De vereniging BCO is gelieerd aan district Duinstreek, de KNBB secties Carambole en Driebanden. Onze leden spelen mee in die competities. Als deelnemer aan deze wedstrijden hebben wij ook de verplichting mee te werken aan het organiseren van bondswedstrijden (voorwedstrijden en finales) en zullen de leden daar hun medewerking aan moeten verlenen. De contributie wordt samengesteld uit een verenigingsbijdrage van € 90 (voor gastspelers € 50) én de bedragen welke (afhankelijk van de eigen deelname) afgedragen dienen te worden aan de overkoepelende organisaties zoals het district Duinstreek € 14 en de secties van de KNBB i.c. Carambole € 27 en Driebanden € 40 alsmede inschrijfgeld voor persoonlijke kampioenschappen (hoogte van het bedrag afhankelijk van district en/of nationaal). De bedragen kunnen per seizoen worden aangepast.

Indien daar behoefte aan is, kan tegen sterk gereduceerd tarief biljartles worden gevolgd bij de in het centrum gevestigde Biljartacademie Oegstgeest. Wilt u eens nader kennismaken met de biljartsport, onze vereniging en haar leden?  Benader dan onze secretaris of wandel binnen op een clubavond.

Bob van Ingen Schenau (secr.) 071-5176683  withuis@tiscali.nl Bankrekening: NL60RABO0149408560 t.n.v. biljartvereniging BCO

BCO(1)

???????????????????????????????

Kaderteam1